0733 954 254 contact@euroint.ro

Despre noi

Euro International

Compania noastra are ca obiect principal de activitate efectuarea de traduceri scrise si orale (interpretariat). Ca obiecte secundare, dar conexe, punem la dispozitie si servicii de legalizare, apostila, scanare, copiere, tehnoredactare. In plus, consultanta in domniu este gratuita- indiferent daca se concretizeaza comanda sau nu.

Biroul nostru de traduceri este relativ nou infiintat, mai exact in a doua jumatate a anului 2015. Am ales sa punem pe picioare acest tip de afacere intrucat Romania, mai ales in ultimii ani, este puternic antrenata in procesul de globalizare, fiind un punct strategic in cooperarea in toate domeniile pe plan european si chiar mondial. Acest lucru duce inevitabil la nevoia constanta de traduceri.

 In momentul in care am deschis biroul, am decis  sa aducem o nota de nou in acest domeniu. Noutatea consta in faptul ca preluam comenzi in weekend si ne deplasam la sediul clientilor nostri, sau, atunci cand este cazul, intr-un loc stabilit de comun acord cu clientul, deplasarea fiind gratuita (inclusa in pretul comenzii, indiferent de costul acesteia).

De asemenea, folosim la maxim beneficiile tehnologiei, astfel incat, in multe cazuri, cand este posibil, preluam si predam comenzi exclusiv in format electronic (e-mail si whatsapp). De ce?

Am avut in vedere faptul ca multi dintre clientii nostri vor fi persoane fizice sau juridice care se afla in contact constant cu alte tari sau sunt originari din alta tara. De aceea, am considerat important sa tinem cont de diferentele de fus orar si de modul diferit in care se cer si se ofera servicii in strainatate.

Traducerile pe care le oferim sunt cat se poate de profesionale, realizate de traducatori autorizati de catre Ministerul Justitiei, in/din majoritatea limbilor straine: engleza, spaniola, germana, franceza, portugheza, italiana, olandeza, suedeza, greaca, turca, araba, bulgara, polona, rusa, ucraineana, ebraica.

Am inceput cu un client multumit, astazi avem peste 5000 de clienti fideli.

Calitate
Profesionalism
Timp
Relatia cu clientul
Confidentialitate

Clienti

Traducatori

%

Satisfactie

Contacteaza-ne

Obtine o consultanta gratuita! Trimite-ne mesaj sau suna la 0733 954 254

Traduceri Autorizate

Traducerile autorizate poarta stampila si semnatura traducatorului.

Interpretariat

Interpretariatul reprezinta mijlocirea comunicarii verbale intre persoane care vorbesc limbi diferite.

Traduceri Legalizate

Traducerile legalizate reprezinta legalizarea de catre un notar public a semnaturii traducatorului care a realizat traducerea.

Apostile

Apostila reprezinta in fapt o stampila de forma patrata (cu latura de 9 cm), identica in toate statele membre ale Conventiei de la Haga

1 + 4 =

Call Now Button
× Contact WhatsApp