0733 954 254 contact@euroint.ro

Servicii

Birou traduceri si interpretariat

Traduceri

Traducerile pot fi simple, autorizate sau legalizate.

Traduceri Autorizate

Statistic vorbind, cel mai solicitat tip de traducere este traducerea autorizata. Reprezinta traducerea scrisa a unui text, insotita de stampila si semnatura unui traducator care a obtinut in prealabil nr. de autorizatie de la Ministerul Justitiei.

Traduceri Legalizate

Desi nu mereu sunt necesare, traducerile legalizate sunt aproape la fel de solicitate ca traducerile autorizate. De ce? Pentru ca angajatorii/autoritatile care solicita traducerile respective nu fac diferenta intre aceste doua tipuri de traduceri si uneori nici clientii.

TRaduceri acte auto
Traduceri tehnice
Traduceri medicale

Din nefericire este un domeniu in care sunt necesare de foarte multe ori traduceri. De obicei, aceasta necesitate este data de faptul ca din ce in ce mai multi romani aleg sa-si trateze diferite probleme de sanatate in alta tara.

Interpretariat

Interpretariatul reprezinta mijlocirea comunicarii verbale intre persoane care vorbesc limbi diferite. Interpretariatul este folosit in cadrul unor intalniri de afaceri, (atunci cand partenerii sunt de nationalitati diferite), in cadrul unor evenimente, conferinte, activitati notariale.

Interpretariat simultan
Interpretariat consecutiv

Apostile

Apostila reprezinta in fapt o stampila de forma patrata (cu latura de 9 cm), identica in toate statele membre ale Conventiei de la Haga si care se aplica direct pe actul de legalizat, fie pe o prelungire a acestuia.

Apostilare
Supralegalizare

s.

contacteaza-ne

Obtine o consultanta gratuita! Trimite-ne mesaj sau suna la 0733 954 254

Traduceri Autorizate

Traducerile autorizate poarta stampila si semnatura traducatorului.

Interpretariat

Interpretariatul reprezinta mijlocirea comunicarii verbale intre persoane care vorbesc limbi diferite.

Traduceri Legalizate

Traducerile legalizate reprezinta legalizarea de catre un notar public a semnaturii traducatorului care a realizat traducerea.

Apostile

Apostila reprezinta in fapt o stampila de forma patrata (cu latura de 9 cm), identica in toate statele membre ale Conventiei de la Haga.

3 + 4 =

Call Now Button
× Contact WhatsApp