0733 954 254 contact@euroint.ro

Traducerile din limba romana in limba tinta franceza, dar si invers, sunt unele dintre cele mai frecvent intalnite in cadrul unui birou de traduceri, implicit si in cadrul biroului nostru.

In primul rand, pentru ca franceza nu este limba oficiala numai in Franta, ci si in alte tari sau regiuni din alte tari: Belgia, Elvetia, Canada, Luxemburg, Monaco. Astfel, romanii care studiaza, lucreaza, se trateaza, achizitioneaza sau vand intr-una din aceste tari, vor solicita cel mai probabil traducerea unor acte in sau din limba franceza.

In al doilea rand, Franta este una dintre primele tari preferate de universitatile si studentii din Romania pentru a efectua schimb de experienta. Astfel, studentii care pleaca in Franta pentru o perioada de timp, vor avea nevoie sa traduca diverse acte personale in limba franceza. De asemenea, cand se intorc le vor fi necesare documente care atesta ce au realizat prin schimbul de experienta (certificate, adeverinte, diplome etc). Acestea vor fi traduse din limba franceza in limba romana.

In al treilea rand, printre destinatiile de top de unde romanii aleg sa isi achizitioneze autovehicule se afla Franta si Belgia, iar actele masinii pentru ANAF si inscrierea la Directia Taxe si Impozite, trebuiesc traduse autorizat in limba romana.

Fiind o limba foarte raspandita, exista de asemenea solicitari de traduceri in si din limba franceza in cazul incheierii si desfacerii casatoriilor sau documente privitoare la copii minori, intre cetateni romani si cetateni canadieni, nigerieni, cetateni din Congo, Senegal, etc.

Nu in ultimul rand, companiile din Franta, Belgia, Elvetia, care au sucursale in Romania si/sau in alte tari europene, transmit intre ele tot felul de informatii legate de modul de operare si dezvoltare. In acest sens, de multe ori sucursalele din Romania  trimit catre biroul nostru de traduceri si solicitari de traducere a unor documente din limba franceza in limba engleza sau alta limba europeana, dar si viceversa.

Call Now Button
× Contact WhatsApp